Hyttetilbud

Bygg din Drømmehytte i Kalvedalen

Tomtekjøpere står fritt til å velge hvilken hytte de ønsker å bygge på tomtene i Kalvedalen.

Dersom du ønsker ferdig oppført hytte på en utvalgt tomt, kan vi tilby levering av hytte med nøkkel i døren. Vi har derfor innledet et samarbeid med Drømmehytten. Siden 1985 har Drømmehytten levert over 1100 hytter og har markert seg som en solid aktør i markedet. Vi har valgt Drømmehytten fordi de har et variert utvalg av hytter til konkurransedyktige priser.

Selskapet som produserer Drømmehytten, heter Bygg Engros AS og holder til på Ålgård, like ved Sandnes i Rogaland.

                   Lyngdal                            Værøy                                 Mandal

hytte1 hytte2 hytte3
hytte4

Utvalg av hytter fra Drømmehytten. 

Dirdal (se foto) kan settes opp i Kalvedalen for kr 1.990.000,-. 

Du finner hele katalogen på www.drommehytten.no.  

               Dirdal

Dette sier Drømmehytten i sin katalog:

”Vi i Drømmehytten er flinke til å lytte, og vi er dyktige problemløsere. Vi er også kjent for å stå på i hele prosessen – fra første henvendelse til hytten er ferdig – for å gjøre deg 100 % fornøyd. Hvilken hyttetype passer best til tomtens beliggenhet i terrenget? Hvor bør inngangen være? Hvordan nyte utsikten best? Hvor kommer solen – hvor bør terrassen ligge? Spørsmålene er mange, og vi finner svarene sammen.

 Vi i Drømmehytten er fleksible – og dermed mer åpne for dine spesielle ønsker. Sånn er det når det er kort vei fra tegnebrettet til vår egen produksjonshall.

Ta for deg hyttene i vår hyttekatalog, se hva du liker – og finn gjerne det du vil kalle et utgangspunkt for den endelige løsningen. (Og husk at alle hyttemodellene kan speilvendes.) Kom så med dine egne idéer, skisser og forslag til justeringer – eller kanskje din egen tegnede hytte. Så får vi arkitekten på banen igjen – for å tegne din Drømmehytte! At vi er fleksible mht. utforming av hver hytte, gjelder også materialvalg. Vi følger trendene og ser at byggeskikker endres både ved fjord og fjell.

De smarte sparer penger! Vi i Drømmehytten har verken sommertilbud eller vinterrabatt. Fordi vi produserer våre hytter selv, kan vi tilby jevne, fornuftige priser hele året.”

Ta kontakt og be om tilbud.